Meni Zapri

Magmamedia skrbi za vaše oglaševanje

Ena izmed vodilnih oglaševalsko-medijskih agencij je Magmamedia, ki oglašuje z jumbo plakati, reklamnimi tablami, mobilnimi reklamnimi panoji in napisi ter megaboardi ob avtocestah. Sedež podjetja se nahaja v manjšem mestu Trebnje. Oglašujejo v več kot 20 občinah po Sloveniji in sicer Ljubljana, Grosuplje, Ivančna Gorica, Trebnje, Mirna, Šentrupert, Novo mesto, Črnomelj, Metlika itn. Med najbolj učinkovito vrsto oglaševanja, spada zelo učinkoviti načini zunanjega oglaševanja ob avtocestah in mestnih središčih. Pri zunanjem oglaševanju je potrebno vedeti, da nanj najbolj vpliva: kakovosten tisk in grafična podoba, vidna lokacija ter dobra oglaševalska kampanja.

magmamedia

Magmamedia ima preko 160 lokacij za jumbo plakate oz billboarde po Dolenjski, Posavju in Beli Krajini. S tem dosežete boljšo prepoznavnost podjetja, izdelka, znamke ali storitve. Podjetje nudi megaboarde ob avtocesti in sicer na več kot 5 lokacijah na dolenjskem. Mega panoji so zelo veliki, kar 16*5m ali 12*4m in s tem zelo opazni vsem mimoidočim, ki potujejo po avtocesti. Magmamedia nudi tudi svetovanje za spletno oglaševanje in sicer svetovanje glede oblikovanja grafike pri izdelavi podobe podjetja. Prav tako nudijo pomoč in svetovanje pri izdelavi grafike vizitk ali letakov. Tisk je visoke kvalitete in po konkurenčnih cenah. Njihova ponudba pa vključuje tudi izdelavo in tiskanje transparentov, ki jih lahko uporabite na uličnih A panojih, čezcestnih transparentih in obešanke na javnih drogovih. Izvajajo tudi tisk poslovnih zloženk, nalepk in etiket.

Vsa naročila lahko opravite preko spleta. Magmamedia tudi reklamne table in napise poljubnih velikosti kot so: LED svetlobne table, Informativne, Usmerjevalne in reklamne table, nalepke za steklo, reklamne panoje, izdelavo nalepk itn. Magmamedia je ponosni lastnik 20 močnejših Facebook strani, ki dosegajo do 500.000 uporabnikov in spletnega portala, ki spada med 50 najbolj obiskanimi v Sloveniji.

Posted in Podjetništvo