Masaža ima vedno ista cilja in sicer sprostitev telesa in samozdravljenje. Obstaja več vrst masaž zato kliknite tukaj za različne masaže, ki se izvajajo v salonu ali pri vas doma. Te masaže izhajajo iz ajurvedskega znanja, ki so se prenesla vse do nas iz pradavnih časov in še vedno delujejo. Klasična masaža traja eno uro in zajema masažo vseh delov telesa, ki so hrbet, vrat, roke in noge. Maser najde vozliče na vašem telesu in jih zmasira do te mere, da se sprostijo in se cirkulacija pretoka krvi ter energije svobodno začne prenašati po telesu, kar povzroči odlično stanje telesa in samozdravljenje.

masaža

Masaža hrbtenice je bolj intenzivna masaža, ki se ukvarja s hrbtom na bolj močan način, da sprosti vozle v sami hrbtenici in pospeši prekrvavitev ter obnovo hrustanca. To je terapevtska masaža, ki doseže najglobje mišice in jih sprosti.

Kraniosakralna terapija  je masaža vratu in delov telesa, ki ne delujejo dobro. Z njo se odpravljajo kronične težave, ki se ponavljajo.  Odpravijo se nepravilnosti v povezavi z delovanjem mišic, pa tudi drugih tkiv v telesu. Ta terapija pospeši celjenje po poškodbah. Pomaga pri vitalnosti in odpravi bolezni. Jo je pa treba večkrat ponoviti, če je le mogoče v rednih zaporedjih.

Masaža glave se izvaja v kombinaciji z drugimi masažami in zato vse skupaj traja 90 minut. Ta masaža je namenjena  vsem, ki bi radi imeli dobro prekrvavljeno glavo, da vam lasje super rastejo in da se odpravijo podočnjaki ter napetosti v glavi ter v očeh. 

Če opravljate zelo stresno delo, je ta masaža kot nalašč za vas. Priporoča se vsem, ki veliko delajo za računalnikom in vsem, ki imajo težave z očmi. Pomaga odpraviti kronično utrujenost, nespečnost in povečuje koncentracijo. Te težave se pojavijo tudi, če delate v slabo prezračenih prostorih, ki so zaprti. Ni pa primerna za tiste, ki so imeli poškodovano glavo pred kratkim ali katero koli operacijo glave.