Meni Zapri

Mehurčkasta folija za brezskrben transport blaga

mehurčasta folija

Mehurčasta folija je idealno zaščitno sredstvo vse, ki želite svoje artikle zaščititi pred poškodbami. Najbolj enostaven material je folija – mehurčasta pa je za to še bolj primerna. Folija je izdelana iz polietilena nizke gostote, v njej pa je ujet zrak tako, da nastanejo enakomerni mehurčki. Primerna je za različne načine pakiranja in za različne izdelke. Predvsem je uporabna za vse, ki pakirate bolj občutljive materiale, ki se med transportom lahko poškodujejo. Mehurčasta folija to prepreči saj nudi podporo in varnost izdelku, da se ta ne dotika ostalih izdelkov, škatle ali česarkoli kar bi izdelek lahko poškodovalo. Pripomore tudi k blaženju morebitnih padcev.

mehurčasta folija
Folija je sodoben in čist material, ki je enostaven za uporabo. Poleg tega pa je folija zelo prilagodljiva, tako da ustreza vsem materialom in oblikam. Zagotavlja površinsko zaščito, lahko pa je oblikovana tudi kot blazina ali vrečka. S folijo lahko tako zapolnimo prazen prostor pakiranja in tako zagotovimo, da se izdelek ne premika po embalaži. Za podjetja je še kako pomembno kako se njihovi izdelki trasportirajo in da pridejo varno do cilja, saj je lahko podjetje v izgub v primeru, da pride izdelek na cilj poškodovan. Poleg slabe volje so običajno s tem povezani tudi dodatni stroški. Da bi se temu kar se da izognili je mehurčasta folija več kot idealna rešitev.
Pri podjetju Kamtrade boste našli ravno to kar potrebujete, saj so specializirani za področje pakiranja. Standardne širine folij imajo vedno na zalogi, po željah kupca pa ožje ali krajše. Glavne prednosti mehurčkaste folije so visoka odpornost na obremenitev in visoka fleksibilnost, stroški pakiranja niso visoki, uporaba je enostavna poleg tega pa nudi tudi večkratno uporabo, je univerzalna za pakiranje široke palete izdelkov, ščiti pred umazanijo, praskami in poškodbami, je tudi transparenta kar omogoča vizualni pregled izdelka, primerna pa je tudi za recikliranje. Mehurčasta folija je primerna za pakiranje pohištva, porcelana, steklenih izdelkov, elektronskih komponent, rezervnih delov in vseh drugih nestandardnih oblik artiklov.

Posted in Trgovina in storitve