Meni Zapri

Nadlani.si – vse aktualne novice na enem mestu

nadlani.si

Nadlani.si je priljubljen in popolnoma brezplačen spletni in fizični časnik, ki velja za enega najbolj priljubljenih v slovenskem (spletnem) prostoru. Njihova ekipa izkušenih piscev za vas vsak dan zbira najbolj aktualne, relevantne in zanimive informacije s področja najnovejšega dogajanja pri nas in v tujini, zdravja, urejanja doma in vrta, tehnologije, potovanj, avtomobilizma in kulinarike. Zagotovo ste si tudi sami že prebrali kakšen njihov zanimiv članek – toda ali ste vedeli, da Nadlani.si lahko prebirate tudi v fizični obliki? Prebivalce Dolenjske in Posavja namreč vsak dan navdušujejo z dostavo tiskanih novic, ki jih informirajo z vsemi najpomembnejšimi novicami.

Spletni portal Nadlani.si

Čeprav je časnik v fizični obliki na voljo le prebivalcem občin na območjih Dolenjske in Posavja, pa si lahko prav vsak njihove članke prebira na spletni strani. Slednje predstavlja še dodatno prednost, saj lahko zanimivosti berete kjerkoli in kadarkoli – med zajtrkom na tablici, na mobilnem telefonu med vožnjo na avtobusu, na računalniku doma ali v službi ter med odmorom za kosilo. Glavni cilj ustvarjalcev časopisa je ustvarjanje kvalitetnih informacij in novic. Njihove vsebine so dostopne vsem in povsod, kot glavne prednosti pa naj navedemo popolnoma brezplačen, hiter in enostaven dostop do najbolj zanimivih informacij. Poleg tega pa je spletni portal NaDlani po MOSS lestvici uvrščen med najbolj brane spletne strani v Sloveniji, kar nakazuje na njegovo kakovost in zanimivo branje.

Glavna prednost fizičnega in spletnega časopisa Nadlani.si je brez dvoma njegova aktualnost – pisci so namreč ves čas v koraku s časom in za vas zbirajo najbolj atraktivne, zanimive in branja vredne novice ter informacije. Različne informacije so z namenom preglednosti in lažje berljivosti razvrščene v smiselne kategorije. Poleg novic tekočega dne, lahko brskate med starejšimi članki ali pa prebirate teme, ki so vam osebno zanimive, si ogledate okusne recepte, ideje za enodnevne izlete ali preverite trače s sveta slavnih. Ta priljubljen časnik vam tako na dlani nudi prav čisto vse velike in male novice.

Posted in Trgovina in storitve