Zelo kvalitetna in vzdržljiva delovna oblačila Helly Hansen lahko najdete v podjetju Pentiv, kjer vam ponujajo izvrstna delovna oblačila, na katera se boste lahko zanesli ne glede na delo, ki ga opravljate.

 Ta delovna oblačila vas bodo grela tudi v hujših razmerah ter jih lahko nosite na kateremkoli terenu, seveda vam bo kljub temu udobno, so pa tudi odlična izbira, ko pride do dežja, vetra ali snega. 

Če delate na prostem in potrebujete nepremočljiva oblačila je Helly Hansen workwear najboljša izbira za vas, v njihovi ponudbi lahko najdete delovne hlače, jakne, zimske bunde, puloverje, majice in še več drugih kosov delovnih oblačil. 

Z vsemi temi boste pravilno zaščiteni pred vsemi vremenskimi dejavniki, najdete lahko delovna oblačila za prav vsako vrsto dela, tako vam je zagotovljeno, da najdete nekaj zase.

 

delovna oblačila

Potrebno je, da smo pozorni na letni čas za katerega kupujemo delovna oblačila, saj vas vsak kos nudi nekaj drugega, od zaščite pred vetrom do zimskih razmer. 

Delovna oblačila se delijo na tri sloje, in sicer osnovni sloj, srednji sloj in zgornji sloj. Tako imate možnost, da se oblečete večslojno, da lahko prilagodite oblačila trenutnim vremenskim razmeram in pa delu, ki ga upravljate oziroma kje ga opravljate. 

Vsa delovna oblačila Helly Hansen workwear so izdelana iz izredno kakovostnih materialov, ti se razlikujejo po tem, da nekateri so toplejši, drugi vas ščitijo pred vetrom, tretji pa bolj dihajo, s tem lahko najdete oblačilo za prav vsak letni čas ali za različno vreme. 

Oblačila so tudi izvrstno oblikovana, kar jim podaljša življensko dobo, saj so ojačana na vseh delih delovnega oblačila, kar pomeni, da boste ta oblačila nosili dolgo časa brez, da bi se ta strgala.

Delovna oblačila Hell Hansen pa veljajo tudi za zelo udobna, zaradi česar jih uporabljajo tudi v prostem času, hkrati pa nudijo tudi veliko žepov za shranjevanje orodij, ki jih boste potrebovali pri delu.