Meni Zapri

Najboljši kuhinjski aparati 2020 razvijajo kreativnost na novi ravni

Za eksperimentiranje in učenje novih stvari ni nikoli prepozno. S preizkušanjem novosti in nabiranjem novih izkušenj širimo svoja obzorja in osebnostno rastemo, pa naj bo to na področju športa, glasbe, fotografije ali – kuhanja. Kuhanje je vsakodnevno opravilo, ki se ga ne moremo izogniti, saj jesti enostavno pač moramo. Zakaj ga potem ne bi popestrili in ga iz vsakodnevnega nujnega opravila spremenili v zabavo? Prepustite se svoji domišljiji, postanite umetniki in ustvarjajte najbolj nore kuharske kreacije. Se sprašujete, kako? Z generacijo 7000. Z najboljšimi kuhinjskimi aparati 2020, revolucionarnimi tehnološkimi inovacijami, ki vaše kuhanje spremenijo v umetnost.

To so intuitivni kuhinjski aparati, ki vas navdihujejo in spodbujajo vašo domišljijo ter kreativnost. Jedi, ki so se včasih zdele nedosegljive, lahko sedaj ustvarjate v domači kuhinji. Ne potrebujete posebnih kuharskih izobraževanj, saj bodo kuhinjski aparati poskrbeli za vselej popolne jedi. Enostavno vedo, kaj bi radi – še preden veste sami. Ustvarjate lahko popolnoma svobodno in prostih rok; edino, kar vas omejuje, je lastna domišljija. Povabite svoje najbližje in jim pričarajte edinstveno omamno dišeče doživetje, ki ga ne bodo zlahka pozabili.

Ne samo intuitivni, tudi estetsko dodelani

Se še vedno sprašujete, kako je to mogoče? Kuhinjski aparati generacije 7000 so tehnološko tako zelo napredni, da zaznavajo vaše želje in sodelujejo z vami. Pečice, ki se v trenutku ogrejejo in ohladijo. Številne pametne tehnologije, ki omogočajo, da več aparatov povežete v omrežje. Še več, med peko in kuhanjem lahko skočite tudi v trgovino in po svojem pametnem telefonu spremljate napredek jedi v pečici. Ničesar ne boste nikoli več spekli preveč ali premalo, kaj šele zažgali – kuhinjski aparati vam tega preprosto ne bodo dopustili. S pomočjo revolucionarne tehnologije se poigrajte s sestavinami in živili ter ustvarjajte najbolj absurdne kombinacije hladnega in vročega, ki kljub toplotni obdelavi ne bodo izgubile hranilnih snovi.

Ljubitelji kave? V široki izbiri naprednih kavnih avtomatov Miele izberite tistega, ki vam bo ob skodelici omamno dišeče kave dajal največji užitek in ga boste kasneje tudi smešno enostavno očistili. Želite kuhati udobno in popolnoma brezskrbno? Razmislite o pametni indukcijski kuhalni plošči, ki se bo intuitivno odzvala na vsak vaš korak in pazila, da bo jed pripravljena točno tako, kot mora biti. Odkrivajte Mielejeve najbolj revolucionarne inovacije, ki korenito spreminjajo načine kuhanja in nemogoče spreminjajo v mogoče. Izbirajte med parnimi, kombiniranimi in mikrovalovnimi pečicami, indukcijskimi kuhalnimi ploščami, kuhinjskimi napami, kavnimi avtomati, pomivalnimi stroji in še mnogimi drugimi.

Posted in Dom in oprema