Odprava celulita estetike Medart


Dandanes je znanost in medicina že tako napredna, da so tudi majhne človeške pomanjkljivosti postale popolnoma odstranljive. To se nanaša tudi na učinkovito odstranjevanje celulita, ki mnogim ženskam prinaša preglavice. V estetiki Medart mislijo na ženske, ki si želijo izboljšati svoje počutje in samozavest. Svoje storitve izvajajo z vrhunsko natančnostjo, hkrati pa se osebi individualno posvetijo. Odprava celulita je njihovo področje, saj ga izvajajo z najboljšo tehnologijo. Odlikuje jih celosten pristop ter merljivi rezultati zadovoljnih strank. Pri tem jih opozarjajo, da ne potrebujejo v celoti spremeniti svoj življenjski slog in navade. 

odprava celulita

Odprava celulita je storitev po kateri želimo posegati vse pripadnice nežnejšega spola. Dejstvo je, da se z njim spopada kar devetdeset odstotkov žensk, kar pa ni malo. Ker v estetiki Medart skrbijo za svoje paciente in stranke, jim ponujajo zgolj vrhunsko in preverjeno tehnologijo. Ta tehnologija je znana po svojih najvišjih standardih, kar stranki omogoča tudi varnost. Odprava celulita je z njihovo tehnologijo izredno enostavna! Pomaga proti nakopičenim maščobnim zalogam, ki so vidne v obliki celulita. Lahko se strinjamo, da to deluje malce neestetsko. Prav zato v estetiki ponujajo različne tehnologije za doseganje najboljšega možnega rezultata. Odprava celulita izboljša mikrocirkulacijo, prekrvavitev ter odstrani nezaželene strupe iz telesa.

Odprava celulita se izvaja na različnim predelih, kot na primer na zadnjici, stegnih, rokah in trebuhu. Izvaja se z vakuumom, masažo, infrardečo svetlobo in radiofrekvenčno energijo. Vsi tej elementi zagotavljajo dolgoročne rezultate. Z njimi med drugim pospešimo celoten metabolizem, saj sežemo do podkožja. Vakuum in masaža nato izboljšata kožo in pospešita telo, da pride do želenih učinkov. Kmalu zatem telesu ponudimo tretma, ki deluje neinvazivno. S tem se koži povrne vsa njena izgubljena prožnost. Učinki so lahko vidni že po 1. tretmaju, saj je koža bolj čvrsta in gladka. V kolikor želimo zmanjšati obseg pa potrebujemo 4 do 6 ponovitev.