Meni Zapri

Operacija nosu za boljšo samozavest

Operacija nosu je za ljudi, ki so nezadovoljni s skladnostjo svojega obraza. Velikokrat to vodi do slabše samopodobe. Estetske nepravilnosti, kot so velik, kljukast in predolg nos, mnogokrat na ljudeh pustijo posledice s strani lastne samopodobe, velikokrat pa je tudi težava deformiran ali poškodovan nos. Mnogi med njimi imajo pogosto težave z dihanjem, zato je strokovno izvedena operacija nosu pravi naslov. Vse bolj pogosto se ljudje odločajo za razne korekcije obraza ali telesa, kajti s tem si izboljšajo svojo kvaliteto življenja. Z zdravstvenega vidika, kot tudi z estetike, to dandanes ni več tabu tema. Dejstvo je, da ima vsak pravico do dobrega počutja. 

operacija nosu

Estetska kirurgija je v današnjem času resnično razvita, kajti odpravijo nepravilnosti brez posledic, okrevanje pa je hitro. Operacija nosu in njen poseg je postal neboleč, ker med njim spite in ne čutite bolečin. Zaspite s pomočjo lokalne in splošne anestezije nato pa kirurg uresniči vašo željo. Po operaciji vam v nosnici vstavijo tampona, da preprečijo krvavitev. Približno 3 dni po posegu tampona odstranijo, to je takrat, ko več ne krvavite. Na koncu je potrebno nositi še opornico, ki jo imate na nosu 7 dni. Ko je operacija nosu in ta celoten proces končan, lahko vidite svoj novi izboljšan izgled.

Preden se odločite za sam poseg se je potrebno obvezno posvetovati s kirurgom. Razložite mu, zakaj vam je operacija nosu tako pomembna in kaj želite odpraviti oziroma popraviti. Tako mu predstavite svoje cilje in želje ter posledično koristi, ki vam jih bo prinesla operacija. Kirurg vam pri tem opiše celoten potek operacije ter uporabljeno metodo in rezultate. Operacija nosu je primerna za vse tiste, ki si želijo odpraviti prevelik, preširok, kljukast, predolg in prekratek nos. V poštev pride tudi za tiste, ki imate grbo na nosu, široke nosnice, debelo ali preozko nosno konico, zvit nos, težave z dihanjem ali za tiste, ki nimate hrustanca. 

Če imate težave z nosom si lahko na tak način izboljšate svojo samopodobo in samozavest.

Posted in Zdravje in moda