Meni Zapri

Otroški vozički so pripomoček za mlade mame in otroka

otroški vozički

Otroški vozički so dober pripomoček za mlade mame, da jim ni treba otroka nositi v rokah in se otrok udobno pelje, ima zaščito pred soncem in dežjem ter ga mimogrede uspava guganje vozička. Tukaj je široka ponudba kvalitetnih otroških vozičkov za enega ali dva otroka, saj se dvojčki kar pogosto rodijo in je veselje doma potem še toliko večje. Kvalitetni otroški vozički so izdelani z grobimi gumami za vsak teren in lahko otroka vozite po ravnem, preko pločnikov, bregov in tudi po makadamu ter neravnem terenu.

 otroški vozički
Otroški vozički imajo snemljive košare, ki jih lahko vzamete s sabo ali daste v avto, ogrodje vozička pa zložite in spravite. Nekateri vozički omogočajo, da so košare vodoravno ali pa tudi poševno, da otrok lažje vidi mamo. Nekatere se lahko nastavlja na različne pozicije in tudi tako, da otrok lahko sedi, ko je že večji. Zato je najbolje kupiti takega, ki ima več funkcij, ki bodo uporabne, ko otrok zraste.
Otroški vozički se med seboj precej razlikujejo v dodatkih. Nekateri imajo mreže in vreče za tovor, drugi imajo pravi prtljažnik in veko košaro spodaj za otroške pripomočke pa tudi za pripeljati robo iz trgovine, če gresta mama in otrok skupaj v trgovino. Dejansko ne potrebujete nakupovalnega vozička, saj imate vse v enem, otroka in še robo iz trgovine. Otroški vozički so modno oblikovani in so različnih vzorcev in barv. Nekateri majo modne dodatke, kot so ženske torbice, ki se jih pripne na ogrodje vozička in jih vzamete lahko tudi s seboj.
Kako izbrati pravi voziček? Predvsem glejte na to, po kakšnem terenu boste vozili in da so kolesa čim bolj trdna ter robustna. Dobro je, da so mehke pnevmatike, da se voziček ziba bolj nežno in ni udarcev cestišča. Izbirajte glede na to, koliko boste z vozičkom hodile okoli in koliko boste imele s seboj stvari. Po tem se najbolj razlikujejo. Izberite pa ga vsaj en mesec pred porodom, da ga dobite pravočasno.

Posted in Trgovina in storitve