Meni Zapri

Nova sekcijska garažna vrata podjetja Hanus

Podjetje Hanus je specializirano podjetje za proizvodnjo garažnih vrat že kar 11 let. Na trg poskušajo ponuditi kakovostnejša ter bolj vzdržljiva sekcijska garažna vrata, ki bodo ugodnejša od konkurence. Če primerjate podatke boste pri podjetju Hanus za nižjo ceno dobili enaka ali še celo bolj kakovostna vrata kot pri marsikaterem drugem ponudniku. Ker so dobavni roki izjemno kratki so stranke z dobavo zelo zadovoljne. Sekcijska garažna vrata so izdelana iz visokokakovostne cinkane pločevine, ki je pred tem še prašno pobarvana ter polnjena z kakovostnim poliuretenskim polnilom, ki omogoča višjo toplotno zaščito ter boljšo odpornost na vremenske vplive s tem pa tudi daljšo življenjsko dobo.

Sekcijska garažna vrata so izdelana iz lamel, ki so zatesnjene z gumo. Za izolacijo uporabljajo posebno polnilo, ki omogoča visoko toplotno zaščito. Če se odločite za vgradnjo daljših panelov kot so običajni 5 metrski potem vam dodatno vgradijo ojačitve vrat. Ker mora biti sekcijska garažna vrata varno so vrata Hanus opremljena s posebnim senzorjem proti priprtju, ki zagotavlja še večjo varnost pri uporabi tovrstnih vrat.

Sekcijska garažna vrata

Kako pa je s kvaliteto mehanskih delov se sprašujete? Vsi deli so izdelani z posebnega nerjavečega jekla. Del vrat je tudi aluminijast saj ta material zagotavlja boljšo prevodnost in izolacijo. Kakovostno jeklo je izjemno pomembno za kvalitetno izdelavo vrat. Sekcijska garažna vrata so izdelana izredno natančno kar pomeni, da boste z njimi zelo zadovoljni. Še ena dobra funkcija sekcijskih garažnih vrat je ta, da jih lahko v primeru izpada električne napetosti odprete tudi ročno.

Še ena stvar, ki mora biti izjemno kakovostna je daljinski upravljalec za sekcijska garažna vrata. Le ta mora omogočati kvalitetno delovanje torej zapiranje in odpiranje vrat z avtomobila brez dodatnih težav s signalom. Pri nakupu vam podjetje Hanus uredi 2 daljinska upravljalca. Lahko se odločite za sistem, da lahko z enim upravljalcem upravljate več vrat.

Se odločate za nakup garažnih vrat? Izberite vrata Hanus ter prihranite!

Posted in Dom in oprema