Meni Zapri

Temnenje stekel poveča varnost vozila

Poletje je čas, ko si vsi želimo ohladitve. Ohladitev je problematična predvsem za vozila, ki med delavnim časom stojijo na parkirišču na razbeljenem asvaltu ter vročemu soncu. Tako vozilo je izredno težko hitro ohladiti tudi, če imajo klimo. Temnenje stekel pa lahko pripomore, da znižamo temperaturo v vozilu. Namreč visokokakovostna folija odbija večji del svetlobe, kar pa omogoči manjše segrevanje vozila.

Zatemnjena stekla na vozilu bodo dodatno povečala tudi varnost vašega avta, saj za tatove, ki ne vidijo vsebine v vozilu postane tako vozilo nezanimivo in se lotijo raje drugega, ki je brez zaščite. Temnenje stekel pa ne pripomore samo pri zaščiti pred tatovi. Izboljša tudi varnost ob nesreči saj delce stekla močno lepilo povezuje skupaj, da se v primeru nesreče ne razletijo po vozilu ter poškodujejo potnikov.

temnenje stekel

Če imate mlajše otroke, ki jih redno vozite na okoli je temnenje stekel v večji meri pomembno tudi za njih saj folija s katero se zatemnitev izvede odbija škodljive UV žarke. Tako boste tudi svojim otrokom omogočili bolj prijetno in varno vožnjo.

Če imate tudi vi potrebo po omenjeni storitvi se lahko odločite za podjetje kjer se z tem ukvarjajo že vrsto let. Podjetje Mediafol uporablja visokokakovostno folijo, ki je izredno kvalitetna in ima dolgo življenjsko dobo. Za temnenje stekel se morate zaradi velikega števila naročil predhodno naročiti na info@mediafol.si. Pred storitvijo bodo vaše vozilo očistili ter pripravili vse potrebno za namestitev folije. Lahko izbirate med folijami, ki ponujajo različno količino prepustnosti svetlobe. Od 30 pa vse do 95%.

Za temnenje stekel na vašem vozilu vam uredijo tudi celotno dokumentacijo, ki je potrebna za homologacijo. Tako boste res lahko dobili vse na enem mestu po izjemno ugodnih cenah glede na kvaliteto storitve. Na svoje delo ponujajo tudi večletno garancijo na zadovoljstvo. V primeru, da se folija za temnenje stekel odlepi lahko vozilo pripeljete nazaj in vam jo bodo brezplačno zamenjali.

Temnenje stekel pa ne pripomore samo k varnosti temveč tudi k boljšemu izgledu vašega vozila. Preverite par referenc že opravljenih polepitev na spletni strani mediafol.si

Posted in Avtomobilizem