Meni Zapri

Tudi rabljeni prenosniki so lahko v redu

Vedno, ko kupujemo nove prenosnike mogoče sploh ne pomislimo, da bi kupili rabljenega. Ampak mogoče temu ni tako in so rabljeni prenosniki tudi dobri. Vedno nas skrbi, da bo rabljen prenosni računalnik pokvarjen ali pa da bo se nam takoj pokvaril. Recimo nekaj takšnega so prenosniki, ki so jih uporabljala podjetja. Ker le ta morajo vsake toliko kupiti nove prenosnike, pa čeprav mogoče stari še odlično delujejo in nimajo nobenih napak.

rabljeni prenosniki

Vemo, da se vsi bojimo kupiti rabljeno napravo, še posebej ker lahko ima marsikatero napako. Ampak vam povem, da podjetja večkrat morajo dati vstran svoje rabljene prenosnike, ker imajo tako sestavljene pogodbe. Ti rabljeni prenosniki niso nič pokvarjeni ali pa da bi imeli kakšno napako. To so čisto v redu prenosniki, ki vam bodo delovali leta in leta. Seveda je cena vseeno nižja, kot če kupite čisto novi prenosnik. Ampak vam zagotavljam, da so pa ti prenosniki, ki so od podjetij čisto v redu za osebno uporabo doma in delujejo brez kakršnih koli napak. Zdaj veste, da vsi rabljeni prenosniki niso slabi, ampak ko pač iščete rabljen prenosnik glejte, če prodajajo to od podjetij, ki so prenosnike morali dati vstran. Ker na kakšnih oglasih, od navadnih ljudi niso to ti prenosniki.

Rabljeni prenosniki so lahko tudi odlični za nakup. Ko izbirate rabljen prenosnik, ne iščite po kakšnih oglasnikih, ker tam zagotovo ne bodo odlični. Iščite takšne trgovine, kjer prodajajo prenosnike, ki so jih razno razna podjetja dala vstran. Ti prenosniki so potem pregledani in šele potem dani v prodajo. To so v redu računalniki, ki vam bodo delovali potem še leta. Pač imajo podjetja pogodbe, da morajo po toliko časa dati prenosnike vstran in si kupiti nove. Imajo seveda ti rabljeni prenosniki ceno malo nižjo od novih. Ena izmed trgovin s temi prenosniki je pa tudi True Cad.

Posted in Računalništvo in tehnologija