Meni Zapri

Udobne kuhinje za vsak dom

Kuhinje so, tako rekoč, srce in središče vsakega domovanja. Predstavljajo toplino, v dom pa vnašajo domačnost. Seveda imajo zelo pomembno nalogo, saj predstavljajo enega izmed najbolj življenjsko pomembnih ter funkcionalnih prostorov. Tam si namreč pripravljamo obroke, se družimo, skupaj igramo ter pogovarjamo. V kuhinji se običajno zbira celotna družina, znanci, sorodniki ter prijatelji. Kuhinje a-les so sestavljene iz kakovostnih ter po meri izdelanih pohištvenih elementov znanega nemškega proizvajalca Dassbach. So trpežne in vztrajne, izjemno funkcionalne ter vzdržljive, zato boste v svoji naložbi lahko uživali še dolgo časa. 

kuhinje

Kuhinje Dassbach so dostopne v različnih oblikah, modelih ter izgledih. Izbirate lahko med klasiko ter modernim izgledom, ki se odlično prilega novogradnjam. Seveda je vse odvisno od vaših kuhalnih potreb ter osebnih preferenc. Pri izbiri ustreznega kuhinjskega pohištva je pomembno, da upoštevamo število članov gospodinjstva, velikost in obliko prostora, ki ga imamo na voljo. Pomembno je tudi, da že pred nakupom preverimo, katere tehnološke naprave si želimo ter koliko prostora potrebujemo za pripravo in skladiščenje hrane. Seveda ne gre pozabiti na dejstvo, ali imamo ločeno shrambo ali ne. Kakšne priključke potrebujemo ter kje? Pomembno je pretehtati tudi, ali se v prostoru nahajajo kakšne posebne omejitve, ki jih ne smemo prezreti. 

Vse kuhinje Dassbach so ergonomsko oblikovane, varne ter certificirane. Odlično se skladajo z vsakim prostorom, saj so oblikovane po meri posameznika. Oblikovane so premišljeno ter napredno. Vse razdalje med elementi, velikosti površin ter ostale lastnosti so skrbno premišljene ter zato odlično služijo vsakemu uporabniku. Zaokroženi in lepo zaobljeni vogali kuhinjskih robov omogočajo boljšo varnost otrok ter ljubljenčkov, poskrbljeno pa je tudi za varno delovanje vseh tehnoloških naprav, kot so pečica, hladilnik, štedilnik itd. Vse kuhinje so izdelane tako, da skrbijo za dolgo življenjsko dobo kuhinjskih aparatov ter njihovo varno uporabo. 

Posted in Dom in oprema